طبیعت-دوستان عزیز در این مقاله سعی خواهیم کرد روش صحیح روشن کردن آتش با منقل های سفری نیرو را خدمتتان ارائه دهیم.در ابتدا منقل های تاشو را طبق کاتالوگی که به همراه محصول فرستاده شده سرهم نمایید. سپس اجاق را در مکان مناسبی قرار دهید؛ منظور از مکان مناسب، فاصله داشتن از درختان و بوته ها و قرار دادن آن ترجیحا روی سطح خاکی هموار است. همچنین اگر می خواهید محیط زیست را از گزند خاکستر های تولید شده در زیر اجاق مصون نگه دارید، می توانید فویل آلمینیومی را به صورت چندلا و صفحه در آورده و زیر اجاق قرار دهید. مرحله بعد جمع آوری هیزم است؛ لطفا دقت داشته باشید که برای روشن کردن آتش به ۳ نوع هیزم نیازمندید. دسته اول ساقه های علفی خشک است. دسته دوم ساقه هایی خشک با قطر حدود نیم سانت و دسته آخر شاخه های خشک کوچک با قطر حدود یک سانت. قابل ذکر است به جای دسته اول می توانید از کاغذ روزنامه و یا باطله نیز استفاده نمایید.ابتدا ساقه های علفی نازک و خشک را حداقل به اندازه یک مشت در داخل اجاق قرار دهید؛ این نوع هیزمبه علت اشتعال پذیری بالا اما کم دوام در حکم ایجاد حرارت کافی برای مشتعل کردن ساقه های قطور تر عمل می کند و هرچه بیشتر باشد احتمال موفقیت آمیز بودن روشن کردن آتش را بالا می برد. سپس با ساقه های کوچک قطور تر روی هیزم قبلی را می پوشانید و روی اینها هم شاخه های با قطر یک سانت قرار می دهید. توجه کنید که برای آتش گرفتنِ اولیه اجاقتان به اشتباه چوب ها و شاخه های کلفت را از همان ابتدا داخل اجاق قرار ندهید.حالا وقت آتش زدن است! کبریت را شعله ور کنید و زیر ساقه های علفی بگیرید تا شعله ور شوند. اگر بتوانید از چند نقطه ساقه های علفی را شعله ور کنید بهتر است. آتش ایجاد شده در این حالت بسیار ضعیف و کم جان است. اگرباد شدیدی می وزد برای محافظت شعله بهتر است دستانتان را با فاصله در مقابل جریان باد قرار دهید ولی حواستان باشد که مانع رسیدن اکسیژن به شعله نشوید.بعد از این مرحله که مهمترین مرحله نیز هست، ساقه های قطور تر بالاتر شروع به شعله ور شدن می کنند. اما در این مرحله نیز نمی توان از پایدار بودن آتشِ تولید شده، مطمئن بود. لذا باید تا زمان آتش گرفتن شاخه های قطورتر مراقب بود و در صورت لزوم برای دوام آتش به اضافه کردن ساقه های خشک علفی و یا کم قطر ادامه داد.پس از آتش گرفتن شاخه های با قطر حدود یک سانت حالا می توانید نفس راحتی بکشید:) ! از آنجا که هیزم های کوچک تر سوخته و خاکستر شده اند، حالا شاخه های قطور تر را یکی پس از دیگری وارد اجاق کنید. بعد از این، با گذاشتن چوب ها و یا شاخه های کلفت تر و آتش گرفتنشان می توانید از آتش مانا و پر توانتان نهایت لذت را ببرید.